→ Having trouble accessing our new support portal or creating a ticket? Please notify our team here

Archive

This board contains archived posts from the retired Lansweeper Forum and Insiders Community.

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Some features for the next release?

Hi,First of all: splendid work with your tool. I just installed it on my network, and it seems that it can save met plenty of Euro's (hardware and software indexing is expensive when using Altiris).Second: some improvements? [webconsole places shown]...

ToniVR by Engaged Sweeper
  • 8609 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Slow clients

I have a number of clients at a remote site that are not being added to the database.I believe the problem is the slow network link to them. A ping to the LanSweeper servercan take as long as a second and a half from that subnet. This will change in ...

waverlyr by Engaged Sweeper
  • 5811 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

meaning of error messages

hello,I would like some guidance about the error messages that could be found in the error log, like:The network path was not found.Provider load failure many PCs are registering such error in (randomly?) different providers section.Being many of the...

spino by Engaged Sweeper
  • 8945 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

no information displayed

helloI am missing a number of information about many pcs in my domain, even not the OS an system.A small amount of the pcs, belonging to the same domain, are correctly reporting those information instead.lasweeper is running as domain admin.any sugge...

spino by Engaged Sweeper
  • 6824 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

RPC server is unavailable.

Hi,First, let me say that Lansweeper is an excellent bit of software. I have it running successfully in my 100-client AD domain, however it doesn't seem to be working for a few clients.In the Server Errorlog, I get the following messages:"010 01/03/2...

zcapr17 by Engaged Sweeper
  • 10145 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Question about installing the server

Hi,When i start my lsconsole.exe, i can find in my log the following thing in Errorlog.txt2005-03-01 12:12:59 The '1' character, hexadecimal value 0x31, cannot begin with a name. Line 4, position 74. (C:\Lansweeeper\Server\LSConsole.exe.config line 4...

nissehult by Engaged Sweeper
  • 15635 Views
  • 9 replies
  • 0 kudos

Install help

I'm having trouble getting lsconsole.exe to connect to my msde2000 database. I'm a newbie when it comes to sql but I can see the database and tables from another SQL 2000 server on my lan. When I run lsconsole I find "03/02/2005 1:21:04 PM SQL Server...