Product Discussions

Share feedback, exchange ideas and find answers to Lansweeper product questions.

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Users Now in Sites: Elevating Your User Data Visibility

Hello everyone! Exciting news on the Lansweeper front today – we're elevating your user data visibility within your Lansweeper sites! We're delighted to announce a robust integration of your users seamlessly alongside your asset and software invento...

Users-Inventory.png Users-Search.png Users-Relations.png
Julien_P by Product Team
  • 2360 Views
  • 3 replies
  • 5 kudos

VLAN Column

Now that lansweeper is pulling great detail about switch and port information. anyway to get the port label information in the switch in a column or assign VLAN for that port?

chads by Lansweeper Alumni
  • 5881 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

AD Created Date

Is there a way to pull an objects Created Date from Active Directory and have this value displayed as custom value for each computer asset? or is this something already available on an asset page that I have not found yet?Thanks!

GreenCup by Engaged Sweeper II
  • 3782 Views
  • 2 replies
  • 1 kudos

Feeding report data into software authorisation window.

Hi, i want to use the software authorisation tool from lansweeper.As i am new to this feature, i have a few questions:Is there a way to feed the software results of a scanned asset into the authorisation mask, so i can authorize all software from tha...

NoZart by Engaged Sweeper II
  • 3963 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Request: Option to NOT scan entries in OU Filtering

Intuitively, when I see "Add OU Filter," I think it means that entries would be filtered from scanning in the same sense that you would see the word "filter" in firewall configuration. This is the opposite of how it works.Since entries are placed i...

E-werd by Engaged Sweeper
  • 3332 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

User Picture Resize

Hi,I've placed user images into the LS image repository and everything is working. However when we look at the pictures in Lansweeper they are getting resized to '100'. Example of the HTML Code: <img id="userPicture" src="Thumbnail.aspx?user=USERNAME...