I'm looking for the duplicate MAC address report in v5.0, but cannot find it, and cant for the life of me figure out the SQL statement to get this information. Is this possible in the new version?
Select Distinct Top 1000000 tblAssets.AssetID, tblAssets.AssetUnique, tblAssets.Domain, tblAssets.AssetName, Duplicates.MACaddress, Duplicates.Total, tblAssets.Lastseen From tblAssets Inner Join tblOperatingsystem On tblAssets.AssetID = tblOperatingsystem.AssetID Inner Join tblNetwork On tblAssets.AssetID = tblNetwork.AssetID Inner Join (Select Top 1000000 tblNetwork.MACaddress, Count(Distinct tblNetwork.AssetID) As Total From tblAssets Inner Join tblNetwork On tblAssets.AssetID = tblNetwork.AssetID Where tblNetwork.IPEnabled = 1 Group By tblNetwork.MACaddress Having (tblNetwork.MACaddress <> '' And tblNetwork.MACaddress <> '50:50:54:50:30:30' And tblNetwork.MACaddress <> '33:50:6F:45:30:30') And Count(Distinct tblNetwork.AssetID) > 1) Duplicates On tblNetwork.MACaddress = Duplicates.MACaddress Order By Duplicates.Total Desc, Duplicates.MACaddress, tblAssets.AssetName
Select Distinct Top 1000000 tblAssets.AssetID, tblAssets.AssetUnique, tblAssets.Domain, tblAssets.AssetName, Web40OSName.OSname As OS, Duplicates.MACaddress, Duplicates.Total, tblAssets.Lastseen, Web40OSName.Compimage As icon From tblAssets Inner Join web40ActiveComputers On web40ActiveComputers.AssetID = tblAssets.AssetID Inner Join tblOperatingsystem On tblAssets.AssetID = tblOperatingsystem.AssetID Inner Join Web40OSName On Web40OSName.AssetID = tblAssets.AssetID Inner Join tblNetwork On tblAssets.AssetID = tblNetwork.AssetID Inner Join (Select Top 1000000 tblNetwork.MACaddress, Count(Distinct tblNetwork.AssetID) As Total From tblAssets Inner Join web40ActiveComputers On web40ActiveComputers.AssetID = tblAssets.AssetID Inner Join tblNetwork On tblAssets.AssetID = tblNetwork.AssetID Where tblNetwork.IPEnabled = 1 Group By tblNetwork.MACaddress Having (tblNetwork.MACaddress <> '' And tblNetwork.MACaddress <> '50:50:54:50:30:30' And tblNetwork.MACaddress <> '33:50:6F:45:30:30') And Count(Distinct tblNetwork.AssetID) > 1) Duplicates On tblNetwork.MACaddress = Duplicates.MACaddress Order By Duplicates.Total Desc, Duplicates.MACaddress, tblAssets.AssetName
Archive
This board contains archived posts from the retired Lansweeper Forum and Insiders Community.