→ Celebrate SysAdmin Day 2024 with Lansweeper Enter our Giveaway here

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
jantore
Engaged Sweeper
Hello Guys

Need some help. Just downloaded and tried to install the latest version of Lansweeper. As it stopped working suddenly today.

When i tried installing i get this error msg.

Have a look at the screenshot i have attached.

Jan-Tore
6 REPLIES 6
jantore
Engaged Sweeper
none, it said i had already upgraded.

But it's backup and running now. The problem was the site was gone from the ultidev web app.

Reinstalled without reinstalling the database server and it's all ok 🙂
jantore
Engaged Sweeper
I could not run a new install. It would only let me uninstall.

I uninstalled it, and reinstalling now. Took a backup of the database.
Hemoco
Lansweeper Alumni
jantore wrote:
I could not run a new install.

What error message did you get?
Hemoco
Lansweeper Alumni
Re-installing everything should be a last resort. This is very rarely required.

Please try the following:
- Run the Lansweeper installer again.
- Choose New Installation/Advanced Install.
- Select only the website for reinstallation.

No changes will be made to your database.
jantore
Engaged Sweeper
The error msg i recived is from when trying to upgrade an existing version.

Before this the web page stopped responding. So we thought an upgrade might help.

Now im looking at taking a backup of the database and removing all and reinstalling and restoring the database with the config.

Hemoco
Lansweeper Alumni
jantore wrote:
As it stopped working suddenly today.

Do you mean that you had previously installed Lansweeper? Or is the issue you are experiencing now with a first time installation?

Please contact us at support@lansweeper.com and provide us with the following files:
- Program Files\Lansweeper\Install.log
- Program Files\UltiDev\Web Server\AppRegTrace.txt
- Program Files\UltiDev\Web Server\RegRepairTrace.txt
- Program Files\UltiDev\Web Server\UWS.Installer.log.txt
Also check if there are any errors in your event viewer related to UltiDev and include a link to this forum thread in your email.