cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

basic actions not working

tbode1
Engaged Sweeper
Hi

If I click for instance on "open C" (basic actions) in Firefox or Chrome nothing happens.
(Internet Explorer works!)

I installed the newest extension
Lansweeper ShellExec Firefox addon (it shows up and running via about:addons)
as described and enabled it and updated the lansweeper itself.

I tried different computers without success.
I temporally disabled Antivirus and all other addons.

Best
Thomas
4 REPLIES 4

Ian_Prentice
Champion Sweeper
Have a look at this thread - https://www.lansweeper.com/forum/yaf_postst16403_Actions-do-not-work-on-Chrome.aspx#post55168

see Charles first reply on that thread. make sure you have also installed the Lansweeper extension component as well as the browser plug in.


tbode1 wrote:
Hi

If I click for instance on "open C" (basic actions) in Firefox or Chrome nothing happens.
(Internet Explorer works!)

I installed the newest extension
Lansweeper ShellExec Firefox addon (it shows up and running via about:addons)
as described and enabled it and updated the lansweeper itself.

I tried different computers without success.
I temporally disabled Antivirus and all other addons.

Best
Thomas


Ian.Prentice wrote:
Have a look at this thread - https://www.lansweeper.com/forum/yaf_postst16403_Actions-do-not-work-on-Chrome.aspx#post55168

see Charles first reply on that thread. make sure you have also installed the Lansweeper extension component as well as the browser plug in.


tbode1 wrote:
Hi

If I click for instance on "open C" (basic actions) in Firefox or Chrome nothing happens.
(Internet Explorer works!)

I installed the newest extension
Lansweeper ShellExec Firefox addon (it shows up and running via about:addons)
as described and enabled it and updated the lansweeper itself.




I tried different computers without success.
I temporally disabled Antivirus and all other addons.

Best
Thomas





Thanks a lot. In Chrome I tried also the installation of both extensions without success (but anyway my main browser is firefox).

Esben_D
Lansweeper Employee
Lansweeper Employee
Hi Thomas,

Have you tried running the actions as a different user? The actions use the security context of the user running the browser, so you might have to run the browser as a different user which has sufficient permissions. This article also covers that: https://www.lansweeper.com/knowledgebase/running-actions-as-a-different-user/

If that doesn't work, it's best you contact our support team. They can ask for additional details which might give an indication of the cause.
All I can really suggest is making sure you have an updated browser and the latest extension.

tbode1
Engaged Sweeper
Charles.X wrote:
Hi Thomas,

Have you tried running the actions as a different user? The actions use the security context of the user running the browser, so you might have to run the browser as a different user which has sufficient permissions. This article also covers that: https://www.lansweeper.com/knowledgebase/running-actions-as-a-different-user/

If that doesn't work, it's best you contact our support team. They can ask for additional details which might give an indication of the cause.
All I can really suggest is making sure you have an updated browser and the latest extension.


Yes, I tried a different user as well (as I mentioned, with IE it works!)