cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
MichaelBliss
Engaged Sweeper

Ive added a file scan that looks for %windir%\CCM\CcmExec.exe, this is working and machines are listing as true or false if the SCCM client is found or not.

I then wrote the below report, but for some reason a handful of machines that are listed as TRUE for the ccmexec.exe file being present are not showing up in the report. The report shows about 95% of the machines where the client is installed. Im trying to find out why the 5% are missing.

Select Top 1000000 tblAssets.AssetID,
tsysOS.Image As icon,
tblAssets.AssetUnique,
tblAssets.Username,
tblAssets.IPAddress,
tblAssetCustom.Manufacturer,
tblAssetCustom.Model,
tblFileVersions.FilePathfull,
tblFileVersions.FileVersion,
tblADComputers.OU
From tblAssets
Inner Join tblFileVersions On tblAssets.AssetID = tblFileVersions.AssetID
Inner Join tsysOS On tsysOS.OScode = tblAssets.OScode
Inner Join tblAssetCustom On tblAssets.AssetID = tblAssetCustom.AssetID
Inner Join tblADComputers On tblAssets.AssetID = tblADComputers.AssetID
Where tblFileVersions.FilePathfull Like '%CcmExec.exe' And
tblFileVersions.Found = 'True' And tblAssetCustom.State = 1
Order By tblAssets.AssetUnique,
tblFileVersions.FilePathfull

Machines missing from the report are Active in Lansweeper, and I cant seem to figure out whats different between a missing machine and the ones that are present.

Hopefully someone can point me in the right direction. 

0 REPLIES 0