→ Having trouble accessing our new support portal or creating a ticket? Please notify our team here

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
wollseng
Engaged Sweeper II
We recently upgraded LanSweeper to version 4.0.0.27.
After that when we upgrade an Servicepack on Windows XP for some reason it isn't updated everywere in LanSweeper.

When I enter the username of the user that uses the computer that is upgraded I can see the list of computers for that user and there the SP level is correct (image1).

But when i search for the computername and checks the properties I get that it misses the latest Service pack (image2).

I have so far found this problem on 4 computers. I made a test and deleted one of the computers from Lansweeper and let i find it again from the Domain Server. It found it but it never scans the computer for som reason.

Check the content of the table [tblOperatingsystem] in LanSweeper and found that very few computers had a Lastchanged date that was after the upgrade but there were some.

What has gone wrong and how can I fix it?

// Göran W
5 REPLIES 5
wollseng
Engaged Sweeper II
That fixed all my problems. Thanks alot for the help.

It's a real nice software LanSweeper. Beats all the other softwares I have tried.

// Göran W

Hemoco
Lansweeper Alumni
wollseng wrote:
It's a real nice software LanSweeper. Beats all the other softwares I have tried.


Thanks, spread the word.
wollseng
Engaged Sweeper II
That explains the diffrens values. I change dthe scan intervall for OS because it was set to -1 ( don't konw if that is default value or if I have changed it by misstake but don't tink so).

Will trigger the scans and se what it reports back.

Thanks!

// Göran W
Hemoco
Lansweeper Alumni
wollseng wrote:
That explains the diffrens values. I change dthe scan intervall for OS because it was set to -1 ( don't konw if that is default value or if I have changed it by misstake but don't tink so).

Will trigger the scans and se what it reports back.

Thanks!

// Göran W

-1 is not the default value.
Hemoco
Lansweeper Alumni
The 2 reports get the service pack from a different table. (tblcomputers and tbloperatingsystem)
The one in tblcomputers is updated each scan, the other uses the waittime for OS