→ Having trouble accessing our new support portal or creating a ticket? Please notify our team here

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
cheche
Champion Sweeper
I have a strange issue with remote control. The service installs ok on client and run correctly but port 5900 is not opened. If a run winvnc.exe on client manually, the port is opened and remote control goes ok.
1 ACCEPTED SOLUTION
Hemoco
Lansweeper Alumni
Can't see anything wrong most likely the winvnc version is the problem.

View solution in original post

14 REPLIES 14
cheche
Champion Sweeper
Thanks. Waiting for the next version.
Hemoco
Lansweeper Alumni
Can't see anything wrong most likely the winvnc version is the problem.
cheche
Champion Sweeper
Here is the log for VNC proccess:
Hemoco
Lansweeper Alumni
Or mail it to lansweeper@hemoco.com
cheche
Champion Sweeper
Of course. I'm working on it now. Thanks.
Hemoco
Lansweeper Alumni
Would it be possible to upload the procmon log?
cheche
Champion Sweeper
I've tried with procmon. , too much information for me. The errors that I saw were about registry keys not found and files not found, about winsock nothing.

The problem are in two domains on two separated networks. I discard GPOs and FireWall.
Hemoco
Lansweeper Alumni
Could you try with procmon.exe to see if you can find any errors/access denied messages
cheche
Champion Sweeper
Windows XP SP3.

New to Lansweeper?

Try Lansweeper For Free

Experience Lansweeper with your own data.
Sign up now for a 14-day free trial.

Try Now