General Discussions

Find answers to technical questions about Lansweeper.

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Disable Agentless Windows Scanning Alltogether?

Is there a way in which you can disable agent-less windows scanning system wide?Would the option "Ignore Windows" in an IP Scanning target fit this purpose?And what to do with "Active Directory Domain" as a Target, this does not have that option.

jweyts by Engaged Sweeper II
  • 193 Views
  • 7 replies
  • 1 kudos

Resolved! Lansweeper 4.0 - performance issue

Hello,I have a performance issue with the new version of Lansweeper. I leave my PC on for night, with LS website open. In the morning, when I click on any LS link, I have to wait about 15-20 sec. for the page to display. But when it finally opens, al...

Martin by Engaged Sweeper III
  • 31757 Views
  • 19 replies
  • 0 kudos

Resolved! wmiprvse.exe 100% CPU usage

Hello,Recently (two days ago) I upgraded our version of lansweeper to version 4.0 and then further upgraded our LSclient.exe that we use from a network share to the latest and greatest version included with 4.0.The issue that I am having now is when ...

Resolved! Custom Field Population and reporting

Does anyone have any ideas on how to do the following:I want to populate all of my Custon Field 1 (which I changed the name to read "Systems Engineer") with the name of our engineer who is responsible for that server. We have 150+ servers and 3 engin...

311hits by Engaged Sweeper II
  • 9845 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! Printer with name of LanSweeper

OK, installed from scratch yesterday due to a user rebooting the server while in the middle of the upgrade because IIS was not responding (who knew? Scanned, and one of the printers that it detected is showing the Name of my LanSweeper server, and no...

dteague by Engaged Sweeper III
  • 17005 Views
  • 9 replies
  • 0 kudos

Resolved! Scheduled email reports not working - SOLVED

I upgraded from the latest Premium 3.x Lansweeper version to the latest Premium 4.x version today. Went smooth, no reported errors, all looks good.Email for reports/alerts is setup and working. I configured a few reports and I receive them when I hit...

Mamba by Engaged Sweeper II
  • 7965 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Lansweeper Error - File not found!

I hate asking stupid questions... but I have looked everywhere for the answer and I can't find it...When I run many of the actions from the Web Console, I get a File not found! error.My tools are stored in \\servername\lansweeper$I installed 3.5 and ...