→ Having trouble accessing our new support portal or creating a ticket? Please notify our team here

General Discussions

Find answers to technical questions about Lansweeper.

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Resolved! Can I disable TLS 1.2 in Lansweeper?

I have a cyber request to disable TLS 1.2 on my Lansweeper server. Reading within the forums, it appears that TLS 1.2 is a requirement for the LsAgent to work as intended and TLS 1.2 must be enabled.  Without affecting the functionality negatively of...

Deployment Package Error Message

Hi everyone,I built out a deployment package for our anti-virus and I keep getting this message. I have tried different account and I still cant get this to run. Does it need its own domain account or local account created? I have tried it with my...

jah88 by Engaged Sweeper
  • 4339 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Asset Type Mail Server

How does LanSweeper determine the asset type "mail server"? I noticed we have 4 assets that are asset type mail server, yet none of them actually are, and our actual mail servers are not showing in that list. Thank you!

bchybrd by Engaged Sweeper
  • 3497 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Help desk API

Hello,I am trying to use the Helpdesk API to allow end users to create tickets from our intranet site using an HTML form. I haven’t been able to get that working but if I try to add a ticket using the URL (http://lansweeper:81/api.aspx?Action=AddTick...

SkylarP by Engaged Sweeper
  • 2378 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

Setting Computer AD Description Attribute

I wanted to share a custom action that I created that has helped me tremendously. This custom action will change the AD Description for what ever computer asset your on.It calls on a vbscript file called changeADCompDesc.vbs and passes the computer n...

keys_it by Engaged Sweeper III
  • 27702 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Helpdesk notes not sending

My team is having issues when adding public notes to the helpdesk ticket. They are not sending a reply back to the user. We have checked the mail server settings and all seems in order. Are we missing something?

mperriton by Engaged Sweeper II
  • 745 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Unable to open listener port 9524

Sometimes, when restarting the lansweeper service, the service cannot open the listener on port 9524 with the following error:"Cannot configure SSL port: 9524. Listening error on prefix 'https://*:9524/' because it conflicts with a registration exis...

cheche by Champion Sweeper
  • 1824 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

What is 100 assets vs trial?

I am not gonna bother with searching the forum and/or the website for this brain dead topic, sorry!The website clearly states that everything below 100 assets is free.Then, why do I have to jump through hoops to get a license file that states that yo...

obscenum by Engaged Sweeper
  • 3181 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos