General Discussions

Find answers to technical questions about Lansweeper.

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Scan Item ENVIRONMENT ‘No information found’

Hello Lansweeper community,We are currently running Lansweeper v 10.4.1.0 and are using the LsAgent (with the default 24 hours interval).Under the Scanned Item interval we have configured that ENVIRONMENT is scanned by LsAgent Only.But when we check ...

carlow by Engaged Sweeper II
  • 720 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! Lansweeper Helpdesk Overview bold font - what does it mean?

Hello Guys,I have a small question regarding the font of the tickets in the Helpdesk overview.Some tickets inside the overview are in bold (fat) font and some in normal font... And the problem is that I can't figure out what this means.I had some ide...

steffen by Engaged Sweeper II
  • 1664 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Issue with scanning EATON 1500 RC UPS

We have two EATON UPS 1500 RC that is connected to the network.  Lansweeper will only recognize one, but not both.   It will overwrite the existing UPS with  other UPS info instead of creating it as a new asset.  MAC

Lazo by Engaged Sweeper
  • 3092 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Wake on Lan Issues

I am running version 8.130.14. I have a scan server set up at each of my four sites. I am unable to WOL any assets regardless of site. I have tried changing the WOL port from 7 to 6 then 9 and still can not get them to wake up. When I run wol.exe fro...

DJohnnson by Engaged Sweeper
  • 27676 Views
  • 20 replies
  • 0 kudos

Asset Radar - additional dedicated servers?

While Asset Radar is very welcome addition to Lnasweeper, I soon found capabilities are limited to what network interfaces your scanning server(s) have. Is it possible to have dedicated Asset Radar servers/packet collectors for additional subnets and...

Juha_Otava by Engaged Sweeper III
  • 4584 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Lansweeper service failing on start after upgrade

SQL Error: Cannot connect to database.The ConnectionString property has not been initialized. Getting this error when trying to access website, when I go to the config editor the settings seem to have been partially wiped. When I try and update them ...

bkorbel by Engaged Sweeper
  • 1489 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Lansweeper automatic syncronisation to i-doit CMDB

Hello, I need to know if there is a way to syncronize assests from Lansweeper automatically to i-Doit CMDB. I found something similar with LSExport to Microsoft Universal Inventory ( https://community.lansweeper.com/t5/integrations/exporting-data-dir...