→ Having trouble accessing our new support portal or creating a ticket? Please notify our team here

General Discussions

Find answers to technical questions about Lansweeper.

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Resolved! Can I disable TLS 1.2 in Lansweeper?

I have a cyber request to disable TLS 1.2 on my Lansweeper server. Reading within the forums, it appears that TLS 1.2 is a requirement for the LsAgent to work as intended and TLS 1.2 must be enabled.  Without affecting the functionality negatively of...

Resolved! Bluetooth Info

Hello!Guys, can I see in the lansweeper connected bluetooth devices?And how many bluetooth adapters on our PCs?

Use current user for scanning credentials?

Is it possible to configure Lansweeper to do the scan as the currently logged on user? We recently purchased a company that has ONLY one user (no admin account) that is a local admin and since they are all local admins (I know, I know, but I didn't...

pryan67 by Champion Sweeper II
  • 4420 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Lansweeper 8 freeware mode limitations

Hi,recently in freeware mode it is no longer possible to export or mail reports (Error: In trial mode, you can't export data.). Till December it was possible...According to the following KB article, in freeware mode "several features become unavailab...

LE-IT by Engaged Sweeper
  • 1579 Views
  • 0 replies
  • 1 kudos

Language translation not working anymore

Hi, after changing the IIS Port and restarting the IISExpress Service, i am facing the issue that translations dont seem to work anymore. User Settings are set to German but all Text displayed changed to english. Still have the issue, even after reve...

How to enable HTTPS in ver 6.0.150.60

Afternoon All,I'm using ver 6.0.150.60 of Lansweeper without any issues, we have the Premium-Unlimited Assets licence.I need to secure access and enable HTTPS but there doesn't appear to be a setting for this. Does anyone know how to enable?Thanks in...