General Discussions

Find answers to technical questions about Lansweeper.

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Ping specific IP

hey everyone, I am wanting to ping a specific IP address that does not have an agent. I have set it as an IP Range and set a single IP. My question is where can I find the results of this specific scan that I setup?The scan looks like it is running, ...

gflure by Engaged Sweeper
  • 48 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Tabs not showing for new user.

I am new to managing Lansweeper so this is likely a dumb question but I appreciate any guidance I can get.We are using Lansweeper v. 7.0.151.4 for asset management and Helpdesk. As an Admin, I am able to see the Dashboard, Assets, Reports, Software,...

sduser by Engaged Sweeper
  • 3630 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Spread Scanning Load between multiple Scan Servers

Hi,We have multiple scan servers in the environment. Is it possible to split/spread the scanning load between them automatically? Instead of us having to define separate scan targets for separate scan servers?For example, if I define an Active Direct...

nzubair by Engaged Sweeper
  • 2320 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Firstseen gets updated on "known" devices

Hi everybody,I modified the default report "Device: New devices found in the 7 days" to get a report about devices which showed up in the last hour.I added this to E-mail alerts to get notified.I found out, every now an then the report contains asset...

Chrome OS Scanning

I've followed all the steps in the Chrome OS Scanning documents, however I'm getting a "No valid credentials found" error on the Scanning Targets page. Is there any troubleshooting steps? I've double checked all the steps and nothing seems wrong. I d...

enush by Engaged Sweeper II
  • 2415 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos