General Discussions

Find answers to technical questions

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

LastSeen Report Help

Hey everyone,Requesting some help with a report which can display the following:---                  30 Days   |   60 Days   |   90 Days+Model A           xxx             xxx             xxxModel B           xxx             xxx             xxxModel C...

sktf by Engaged Sweeper
  • 484 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

Resolved! Asset with IPv4 is scanned as a new asset with IPv6

I have some laptops that somehow get readded as a new asset with a IPv6 only address. We do not use IPv6 in our network and my scanning target is IPv4.The IPv4 asset is populated with all data and correctly scanned. After some days it appears as a ne...

DP by Engaged Sweeper II
  • 1249 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Trying to attach File with helpdesk API

Hello everyone.I am trying to figure out how to upload a file to the lansweeper API using XMLHttpRequest. I am unsure what I need to do but this is what I for code inside my data submitting function:   var xhttp = new XMLHttpRequest(); var objFile...

jmikalik by Engaged Sweeper
  • 878 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Lansweeper and IPaas Connectors

Hey Lansweeper forum,Are you using an Integration Platform as a Service? If yes, then you know you can connect simple and complex workflows.Please look at this recent product demo we created,https://youtu.be/F-1ymFwHso0 on how to build a Lansweeper c...

Casslloyd by Lansweeper Employee
  • 1321 Views
  • 0 replies
  • 1 kudos

Resolved! Device Warranty Report Help

Hey everyone,Requesting some help with a report which can display the counts of our device warranties in a summary:Out of Warranty | Count Amount1 Year Warranty Remaining | Count Amount2 Year Warranty Remaining | Count Amount3 Year Warranty Remaining...

sktf by Engaged Sweeper
  • 1053 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Error when creating installation

Hi, I'm trialing LanSweeper and I've come across a major issue when installing the application on our servers. I've tried several servers, existing 2019 dev server, brand new 2016 server, legacy 2012R2 server and all are having the same issue. I've t...

HPO by Engaged Sweeper
  • 1003 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos